Mobiele surveillance

Brand en sluitingsronde

U bent bewust van de gevaren om en rondom uw pand/terrein. Hier wilt u maatregelen voor treffen, juist om het pand en eventueel het personeel zo goed mogelijk te beschermen. Door een correcte brand- en sluitronde te lopen worden calamiteiten beperkt (bijvoorbeeld het verwijderen van elektrische stekkers van apparaten uit het stopcontact), dit zal tot gevolg kunnen hebben dat er een brand word voorkomen. Aan het einde van de controle ronde zal de surveillant het licht doven en het alarmsysteem inschakelen.

Openingsronde

Het laten openen van uw object door Precaution Security kan goed zijn voor uw bedrijfsvoering. De mobiele surveillance van Precaution Security zal bij aankomst het pand verlichten en indien nodig de verwarming voor het personeel aanzetten. Zij zullen de eerste zijn die uw pand betreden, daarmee zullen zij zorgdragen dat het veilig is voor uw personeel om hun werkdag te beginnen.

Alarmopvolging

Voor het opvolgen en/of afhandelen van een ontvangen brandalarm, camera alarm, inbraak alarm, storingsmelding van de brandcentrale of het inbraaksysteem dient er snelle en adequate actie te worden ondernomen om snel inzichtelijk te krijgen wat er aan de hand is. Hierbij zullen de medewerkers van Precaution Security nadien de juiste rapportage verstrekken naar de opdrachtgever of de brandweer/politie of ambulance waarschuwen ten tijde van de melding.

Collectieve Surveillance

Het zichtbaar surveilleren in een gebied zoals bijvoorbeeld een bedrijven terrein of een woonwijk zal zeer preventief werken. Door medewerkers van Precaution Security in te zetten, zullen zij uitkijken naar verdachte situaties, openstaande ramen en/of deuren, defecte (straat) verlichting of stroomstoringen ect. Nadien word er een rapportage verzonden naar de opdrachtgever.

  • Met inzet van de mobiele surveillance van Precaution Security bent u verzekerd van correcte/ professionele afhandeling van uw meldingen.
  • De surveillanten van Precaution Security zijn getraind om een snelle respons te geven op meldingen die binnen komen bij uw bedrijf.
  • Eventuele verdachte omstandigheden worden gerapporteerd, waarvan u een rapportage ontvangt. In gevallen (zoals inbraak of andere verdachte omstandigheden) zal direct de politie of brandweer/ambulance ingeschakeld worden.

Contact

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Of heeft u een vraag en wilt u meer weten van Precaution Security?
Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u op doordeweekse dagen binnen 48 uur terug.

Stel een vraag