Over pc security

Na jarenlange ervaring zowel in de zorg als in de beveiliging was PreCautionSecurity een logische volgende stap. Wij weten als geen ander waar een zorginstelling behoefte aan heeft als het aankomt op beveiliging. Met deze kennis kunnen wij goed inspelen op de vraag en passende & professionele beveiliging aanbieden.

Objectbeveiliging

Wij bieden objectbeveiliging voor al uw panden en kantoren. Met objectbeveiliging bedoelen wij het beveiligen van uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd. Het beveiligen en bewaken van objecten is een intensieve opgave. Deze belangrijke taak vraagt dan ook het uiterste van onze mensen. Qua oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen.
Onze beveiligers bemannen de ontvangstbalie en monitoren de camerabeelden. Daarnaast vervullen zij de functie van eerste responder bij calamiteiten. Als emoties hoog oplopen en geweld dreigt kunnen wij ingrijpen. Voor de veiligheid van het personeel, cliënten en bezoekers.
Maatwerk is essentieel. Het ene object is het andere niet. Wij zijn  ons daarvan bewust en denken mee hoe skills kunnen worden ingezet voor het beste resultaat. 

EVENEMENTENBEVEILIGING

Elk evenement staat of valt met de geboden veiligheid. Dat vertaalt zich in gasten die zich veilig en op hun gemak voelen zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. Zodat zij met plezier terugkijken op een geslaagd evenement. Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig.
De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken. Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn, om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

MOBIELE SURVEILLANCE

Heeft uw (zorg)organisatie meerdere panden in de regio? Dan bieden wij ook mobiele surveillance aan. Onze mobiele surveillance is meer dan alleen een beveiliger met een auto.
Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes.  De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie. Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar actief en altijd snel ter plaatse.

Contact

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Of heeft u een vraag en wilt u meer weten van Precaution Security?
Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u op doordeweekse dagen binnen 48 uur terug.

Stel een vraag